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Pasta Madre di Farro essiccata con Lievito Biologica

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La Pasta Madre Essiccata di farro con Lievito Biologica Ruggeri è un semilavorato per prodotti da forno con pasta madre di farro essiccata e lievito di birra secco.

As low as €2.59

SKU 70034-G
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In stock
Category: Yeasts and Malts, Organic, In primo piano, Best Seller, Bread Mixes,

Ruggeri Organic Dry Spelt Sourdough is a semi-finished product for bakery products with dried spelt sourdough and dry brewer's yeast.

Ingredients:
  • Dried Type “0” wheat flour*
  • Dry spelt sourdough* 8,5%
  • Dry brewer’s yeast 4,9%
  • Wheat vital gluten*

It may contain milk, eggs, soy, sesame seeds, lupins.
(*) organic ingredients.

Features:

Organic Dry Spelt Sourdough comes from the selection of the best organic sourdoughs. Thanks to the spelt sourdough, it develops unique aromas, capable of enhancing the flavour and fragrance of the finished product. This particular organic dried sourdough gives an excellent fragrance to the finished product and a fine and regular alveolation to the freshly baked bread.

tabella nutrizionale

How to use our Dried Spelt Sourdoug

This organic dried sourdough is easy to use: just replace the normal fresh or instant brewer's yeast with this incredible product.

The dosage to use is: 20% of Organic Dried Spelt Sourdough with yeast on the weight of the flour.

Then let your dough rise for 2 hours at room temperature.

An example: just add 100 g of the preparation to 500 g of flour and follow the instructions of your favorite recipe for bread, pizza, focaccia, breadsticks or crackers.

Want to know more?

Consult the FAQ (Frequently Asked Questions) section of the website and discover all you need to know about Ruggeri Organic Dry Spelt Sourdough! Below you can also find reviews from users who have already tried this product.

Frequently Asked Questions

Caratteristiche:

La Pasta Madre di farro essiccata con lievito Biologica nasce dalla selezione delle migliori paste acide biologiche. Grazie alla pasta acida di farro sviluppa timbri aromatici unici, in grado di esaltare il sapore e il profumo del prodotto finito. Questa particolare pasta madre essiccata biologica dona un’ottima fragranza al prodotto finito e un’alveolatura fine e regolare al pane appena sfornato.

Vuoi saperne di più?

Consulta la sezione FAQ (Domande Frequenti) del sito e scopri tutto quello che c’è da sapere sulla Pasta Madre di Farro essiccata con lievito Biologica Ruggeri! Qui sotto puoi anche trovare le recensioni degli utenti che hanno già provato questo prodotto.

Domande Frequenti

Ingredienti:
  • Farina essiccata di grano tenero tipo “0”*
  • pasta madre essiccata di farro* 8,5%
  • lievito di birra secco 4,9%
  • glutine vitale di frumento*

Può contenere latte, uova, soia, semi di sesamo e lupini.
(*) ingredienti biologici.

tabella nutrizionale

Come usare la Pasta Madre Essiccata Biologica

Questa pasta madre essiccata biologica è facile da utilizzare: basta sostituire il normale lievito di birra fresco o istantaneo con questo incredibile prodotto.

Il dosaggio da usare è: 20% di Pasta Madre Essiccata di farro con Lievito Biologica sul peso della farina.

Poi fai lievitare il tuo impasto 2 ore a temperatura ambiente.

Un esempio: è sufficiente aggiungere 100 g di preparato a 500 g di farina e seguire le indicazioni della tua ricetta preferita per pane, pizza, focaccia, grissini o cracker.

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