Stone-Ground Durum Semolina

Rating:
96% of 100

Ricca di Fibre, Fonte di Proteine

from €1.79 As low as €1.79

SKU 30110-G
In stock
Category: Flour, Professional products, Black Friday,

High in Fiber, Source of Protein

Ingredients:
  • Stone-ground wholemeal durum wheat flour (Triticum Durum.

It may contain traces of milk, eggs, soybeans, sesame seeds and lupins.

Features:

Due to its peculiar protein structure, Durum Wheat is perfect for the semolina grinding and is ideal for the production of dried and fresh pasta. With its specific, traditional stone-ground processing, semolina is characterized by an irregular granulation, a high content of bran and the preservation of the precious wheat germ.

Caratteristiche:

Il grano duro, per la particolare conformazione delle proteine, è perfetto per la macinazione a “semola” e per il suo utilizzo nella produzione di pasta, sia secca che fresca. In questa particolare lavorazione tradizionale, ottenuta da macinazione a pietra, la semola è caratterizzata da una granulometria irregolare, da un’elevata presenza di crusche e dalla conservazione del germe.

Ingredienti:
  • Semola integrale di grano duro (Triticum Durum) macinata a pietra.

Può contenere tracce di latte, uova, soia, semi di sesamo e lupini.

100% satisfied

Maximum Satisfaction Guaranteed!

Shipping in 2/3 days

Your order will be shipped in 2/3 days.

Guaranteed support

For all your needs feel free to contact our customer service.

Product Return

If you are not satisfied with our products you can return the purchased goods.

Write Your Own Review
You're reviewing:Stone-Ground Durum Semolina
Your Rating